Je boekhouding uitbesteden?

Doe waar je goed in bent: Jij de business, wij de administratie

De financiële administratie van je onderneming 100% op orde – klinkt goed. Ieder heeft zo zijn eigen specialiteit en jij wilt zo veel mogelijk tijd besteden aan je bedrijf. Logisch. Wij nemen daarom naar wens een deel of de hele boekhouding van je over: van loonadministratie tot belastingaangifte en van jaarrekening tot fiscaal advies.

Waarvoor kan ik bij administratiekantoor Gestion terecht?

BOEKHOUDING VOOR HET MKB EN ZZP

Gestion regelt de boekhouding voor mkb en zzp. Of je nou kapper bent of bouwvakker, manager of directeur-grootaandeelhouder: wij zijn er voor alle ondernemers die hun tijd liever besteden aan hun core business. Dat doen wij zelf ook!

COMPLETE ADMINISTRATIE LATEN VOEREN DOOR GESTION?

De complete administratie laten voeren door Gestion? Doen we graag. Een vaste dag in de week administratie (loon, facturen, bankmutaties) inboeken? Doen we ook. Alleen de jaarrekening plus aangifte IB door ons laten doen? Geen punt. Samen kijken we wat je graag uit handen wilt geven en wat het beste werkt voor jouw onderneming. 

Bedrijfsadministratie wel of niet uitbesteden?

Een administratiekantoor in de arm nemen lijkt misschien een noodzakelijk kwaad, een verplichte kostenpost. Bij Gestion zien we dat anders. Als wij de financiële administratie van jouw bedrijf efficiënt kunnen doorvoeren, kun jij die uren besteden aan een ander werkproject.

Ook prettig: we geven je proactief advies over onder meer fiscale voordelen, zodat jouw onderneming zo min mogelijk hoeft af te dragen aan de Belastingdienst. Zo haal je die administratiekosten er vanzelf weer uit.

"Valt er nog ergens belastingvoordeel te behalen?" Wij geven fiscaal advies, toegespitst op jouw onderneming

Waarom Administratiekantoor Gestion?

De belangrijkste feedback die we terugkrijgen van onze opdrachtgevers

HELDERE UITLEG

Wij maken financiële overzichten begrijpelijk, zodat je weet waar je geld naartoe gaat

ORDE IN DE CHAOS

Wij zien door de bomen het bos wél en maken je administratie helemaal op orde

CONTINUÏTEIT

De zekerheid van complete rapportages en aangiftes die op tijd worden ingediend

PERSOONLIJKE AANDACHT

Bij Gestion krijg je één vast contactpersoon die jouw bedrijf van A tot Z kent

ADVIES OP MAAT

Wij zoeken uit welke fiscale mogelijkheden er precies voor jouw onderneming zijn

Boekhouding: digitaal of per post?

Digitale boekhouding neemt toe, maar administratie op papier is nog geen verleden tijd
De wereld digitaliseert. Ook in de financiële administratie merken wij de verschuiving van papier naar computer: een factuur in pdf naar de klant, een inkoopbon scannen en opslaan in het boekhoudprogramma. Het werkt overzichtelijk en snel.
Toch is een administratie op papier nog geen verleden tijd. Werk jij als ondernemer liever met inkoop- en verkoopfacturen in orders? Stuur je alles het liefst per post naar je administrateur? Ook dan ben je van harte welkom bij administratiekantoor Gestion, wij zorgen ervoor dat alles netjes in het online boekhoudsysteem terechtkomt.
ONLINE BOEKHOUDING
Administratie digitaal of per post

DE ADMINISTRATIE HET HELE JAAR OP ORDE

We lopen de deur niet bij elkaar plat (je hebt wel wat beters te doen). Maar we zorgen er wel voor dat je bedrijfsboekhouding up-to-date is en we fiscale strubbelingen op tijd tackelen. Vooraf kunnen we tenslotte meer doen dan achteraf.

Het hele jaar door kun je met alle financiële en fiscale vragen bij Gestion terecht. Afhankelijk van de administratie die we van je overnemen, hebben we daarnaast jaarlijks nog één tot vier contactmomenten. Bijvoorbeeld na de voorlopige aanslag. We maken op periodieke basis de balans op: komt de aanslag overeen met de financiële prognose van je bedrijf? Op dat moment is er nog tijd genoeg om bij te sturen.

Nieuwe werknemer in dienst?
Gestion zorgt voor een complete arbeidschecklist

Mochten er tussentijds financiële vragen spelen – van arbeidscontract tot liquiditeitsbegroting –, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
CONTACT OPNEMEN

Wat zeggen andere over Gestion?

Kom meer te weten over wie wij zijn en wat wij voor uw administratie kunnen betekenen
TESTIMONIAL
Copyright © Gestion Administratiekantoor
pencilsuneyebookusersspell-checkbubblediamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram